ingelasbakverk.blogg.se

Patricia

Här kommer en härlig sommarbild på den söta prinsessan! <3 Skulle lägga med den igår men den försvann... Men den kommer nu istället ;)

En speciell dag!

Imorse är det 6år sen jag fick förmånen, att vara med då min syster födde sin lilla dotter till världen!
Det var en FANTASTISK upplevelse!!
Stort GRATTIS till Patricia!! Tyvärr firar hon sin födelsedag uppe i norra Norge tillsammans med sina kusiner. Så vi får ta kalaset när hon kommer hem. Den här dagen kommer alltid att vara speciell för mig och söta Patricia med!!
Lägger in en bild på tårtan som hon "beställde" av mig förra året, och hon visste precis hur hon ville ha den! ;)
Há en skön kväll!!

Hello Kitty

Här kommer bilden på Hello Kitty som jag lovade lägga ut det var en lycklig prinsessa som tog emot denna! :) Jag har fyllt den med jordgubbar/ jordgubbsmousse och grädde på första lagret. På andra lagret vart det jordgubbssylt/ ahlgrensbilarfluff. Sen är alla dekorationer och locket täckt med marsipan. Há en bra lördagkväll!

Sångkväll

Då var det dags för våran fikatur i Tisdags på sångkvällen.

Jag och Sofia bestämde oss för tårta det blev en laktosfri & en mjölkfri sen hade vi också lite annat smått och gott:) Eftersom hon fyller år dagen efter!

Jag sa att jag kan göra det för jag tycker ju att det är sååå roligt! Då började min hjärna snurra vad för nått tema ska jag göra?

På engång slog det mig skidor hon gillar att vara ute i spåret! :) Men vilken färg.... Hon brukar ofta använda vitt och brunt... Så det fick bli så :) Sen gjorde jag några blommor i vitt och penslade på rosa pärlemo glitter för att bryta lite. Sen gjorde jag också snöstjärnor som jag penslade på med vitt pärlemo glitter! Det syns inte så bra på bilderna. Tyvärr!!

På kvällen fick jag också ett sms om jag kunde göra en Hello Kitty tårta till en liten tjej?

Och det är klart att jag gör det är ju så kul! ;)

Så det kommer fler uppdateringar senare :)

Há en bra dag & Sköt om er!

Cupcakes & Tårta

Så var det färdigt jobbat för i helgen! ;) Skönt!!! Har haft familjegudstjänt med dopfest. Dom barn som har blivit döpt under året i Hertsökyrkan får hämta sitt dophjärta. Hjärtat hängs upp efter att dom har döpts. Det har hängt uppe i ca. 1år. Sen hade jag oxå en tårtbeställlning en som ville ha en "duschtårta" dom hade gjort om i badrummet, och så fyllde hon år och undrade om jag kunde göra en tårta med en dusch på? :)) Jag sa att jag kan försöka och hon vart jättenöjd! ;) Nu ska jag bara njuta av resten söndageftermiddagen :) För imorgon kör jag igång med mera bak! Njut du oxå av en skön eftermiddag ! ;) En bild ska jag oxå bjuda på :)

Ledig helg! :)

Tänkte att jag skulle passa på att uppdatera bloggen under tiden jag väntar... På att pianostämmaren ska komma och kolla om det går att stämma pianot jag fått. ;) Har haft en skön ledig helg & måndag. På lördag hade jag en modellerings kurs i sockerpasta på 3tim.
Vi fick göra 3 figurer: elefant,kanin och nalle. Det ska det föreställa iallafall! Bildbevis kommer ;)
Det var väldigt roligt!
Sen har jag bara njutit av att vara ledig... ;) Har ännu några timmar kvar av min lediga måndag. Ska nog sen ta mig en promenad i det härliga vädret! Ha en skön måndag du som läser! :)